BauskasDzive.lv ARHĪVS

FOTO: Bauskas novada florbola veterāni izcīna uzvaru

Ivars Bogdanovs

2020. gada 5. oktobris 10:23

1194
FOTO: Bauskas novada florbola veterāni izcīna uzvaru

Latvijas Sporta veterānu un senioru savienības pašvaldību 57. sporta spēļu noslēdzošie mači aizvadīti Bauskā – pēdējās sacensības bija florbolā, dambretē un šautriņu mešanā. Bauskas novads šajos turnīros izcīnīja divas pirmās un vienu trešo vietu.

Sacensības Bauskā notika 3. oktobrī. «Covid-19» pandēmijas dēļ spēles nenotika pavasarī, kā bija plānotas, bet gan bija pārnestas uz rudeni. Jāatzīmē, ka savā ziņā ar infekciju saistītā gaisotne bija ietekmējusi dalībnieku skaitu – florbolā un dambretē vienību bija mazāk.

Pirmos uzvarētājus noskaidroja florbolā. Bauskas novada komandas pārstāvis Normunds Grunckis informēja, ka piedalījās trīs vienības. Uzvarētāju godā šoreiz Bauskas novads, otrajā vietā Ķekavas novads, un trešie bija liepājnieki. Bauskas novada komandā spēlēja Agris Grandovskis, Ingus Panteļejevs, Normunds Grunckis, Gints Vecelis, Sergejs Aleksandrovs, Konstantīns Balzaris, Jānis Kārkliņš, Andris Erenbots, Uģis Niedre, Aivars Melderis, Elvis Sakārnis, Ilvars Balodis, Normunds Maskalis un Rihards Davidonis.