BauskasDzive.lv ARHĪVS

SIA IIZI izceļas ar augsta līmeņa IT risinājumiem un nemitīgu attīstību - mums ir vienīgais īstais Kasko kalkulators, plašu atzinību guvusī iespēja salīdzināt OCTA piedāvājumus, kā arī visu veidu apdrošināšana un konsultācijas.

2009. gada 16. februāris 00:00

2554
SIA IIZI izceļas ar augsta līmeņa IT risinājumiem un nemitīgu attīstību - mums ir vienīgais īstais Kasko kalkulators, plašu atzinību guvusī iespēja salīdzināt OCTA piedāvājumus, kā arī visu veidu apdrošināšana un konsultācijas.

Kasko kalkulatorsApdrošināšanas brokera IIZI Kasko kalkulators pagaidām ir vienīgais Latvijā, kur, ievadot datus, piedāvājums tiek aprēķināts automātiski. Aprēķinot polises cenu, kalkulators apkopo informāciju no apdrošinātājiem reālā laikā. Kasko polisi internetā var aprēķināt un iegādāties ātri un ērti.Pēc datu ievadīšanas, lētāko Kasko cenu iegūsiet dažu minūšu laikā. Ja izlemsiet pasūtīt pilnu piedāvājumu, IIZI sistēma to sagatavos automātiski un dažu minūšu laikā nosūtīs uz norādīto e-pastu. IIZI speciālisti palīdzēs salīdzināt dažādu apdrošinātāju piedāvājumus, un, pat ja nedzīvojat Rīgā, nodrošinās Jūsu auto apskati un fotografēšanu Jums piemērotā laikā un vietā.OCTA apdrošināšana internetāOCTA apdrošināšana internetā jau ir kļuvusi ļoti populāra un katru mēnesi acīmredzami palielinās to autovadītāju skaits, kas izvēlas OCTA iegādāties attālināti. Kopš apdrošināšanas brokera IIZI piedāvājumā ir OCTA Kalkulators, tā iespējas ir izmantojuši tūkstošiem autovadītāju, kas polisi iegādājušies internetā.Pērkot OCTA polisi internetā, Jūs ekonomējat savu laiku un naudu. Mūsu OCTA kalkulators aprēķinās Jums izdevīgāko cenu un Jūs varēsiet izvēlēties sev piemērotu polises apmaksas veidu.  IIZI apdrošināšanaApdrošināšana ar IIZI ir ļoti vienkārša un saprotama. Mūsu konsultanti palīdzēs visos Dzīvības un Veselības apdrošināšanas, Ceļojumu apdrošināšanas, kā arī Īpašuma apdrošināšanas jautājumos. SIA IIZI izceļas ar augsta līmeņa IT risinājumiem un nemitīgu attīstību. Tādējādi mūsu klienti var būt pārliecināti, ka saņems individuālu un augsta līmeņa servisu, kā arī drošus, starptautiski atpazīstamus un pārbaudītus apdrošināšanas pakalpojumus visās Baltijas valstīs un Somijā!IIZI lepojas ar vadošo lomu augstu tehnoloģisko risinājumu izmantošanā apdrošināšanā. Grupas potenciālu novērtē arī nopietni korporatīvie sadarbības partneri, to parāda jauni sadarbības līgumi, kas noslēgti ar SIA Parex Līzings un Faktorings, kā arī ar DnB Nord Līzings.www.iizi.lv