BauskasDzive.lv ARHĪVS

FOTO: Vecumniekos godina aktīvākos un izcilākos sportā

Alise Dreimane

2019. gada 21. janvāris 14:49

1657
FOTO: Vecumniekos godina aktīvākos un izcilākos sportā

Vecumnieku tautas namā svinīgā ceremonijā piektdienas, 18. janvāra, vakarā tika pasniegtas Vecumnieku novada «Sporta laureāta 2018» balvas.

Sarīkojumā tika godināti aktīvākie, izturīgākie un mērķtiecīgākie novada sportisti, komandas un treneri, kā arī personas, kuras veicinājušas sporta attīstību. Tika sveikti sporta laureāti deviņās nominācijās.

Pasākumu vadīja Vecumnieku tautas nama vadītāja Jana Juste un jaunatnes lietu speciālists Andris Kāposts. Sarīkojumu atklāja atraktīvās un smaidīgās «Royal Dance Studio» karsējmeitenes, kuras vairākas reizes vakara gaitā kāpa uz skatuves, lai uzmundrinātu un sveiktu sportistus.

Vecumnieku novada domes sporta skolas direktors Ivars Sprancis informēja, ka uz «Sporta laureāta» titulu pretendēja vairāk nekā 110 sportistu, kuri atbilda nolikuma prasībām, kā arī atzina: «Panākumu atslēga sportā ir motivācija, saliedētība, strādājot komandā, cieņa citam pret citu un komandas darbs. Novēlu, lai nākamā gada sporta laureātiem būtu vēl lielāks cīņas spars par šiem tituliem, kā arī aicinu visus novada cilvēkus, kuri ir saistīti ar sportu, strādāt komandā.»'

Ar muzikāliem priekšnesumiem klātesošos priecēja dziedātājs, fantastiskas balss īpašnieks un labs Mārtiņa Freimaņa draugs un līdzgaitnieks Gatis Mūrnieks. Pirmā kompozīcija, ko viņš izpildīja, bija Mārtiņa Freimaņa dziesma «Dzīve kā košums», jo arī sportistiem aizvadītais gads ir bijis ar notikumiem, uzvarām un daudziem citiem košiem mirkļiem piesātināts.