BauskasDzive.lv ARHĪVS

Piešķir Bauskas novada domes godarakstu

Piešķir Bauskas novada domes godarakstu

Divām pašvaldības iestāžu kultūras un izglītības darbiniecēm piešķirts Bauskas novada pašvaldības godaraksts, lēmusi novada dome.

Apbalvojumu saņems Codes pagasta kultūras pasākumu organizatore Solvita Rotberga par iniciatīvas bagātu darbu un ieguldījumu kultūras jomā Bauskas novadā un saistībā ar nozīmīgu dzīves jubileju.

Tāpat nozīmīgā dzīves jubilejā tiks godināta Bauskas mūzikas un mākslas skolas skolotāja Mārīte Šulce. Viņai godarakstu nolemts piešķirt par profesionālu un radošu pedagoģiskā darba vadību, ieguldījumu Bauskas mākslas skolas attīstībā.

Bauskas novada domes nolikums «Par Bauskas novada pašvaldības apbalvojumiem» noteic, ka godaraksts ir rakstisks apbalvojums un naudas balva fiziskām personām 100 eiro apmērā, juridiskām personām, pašvaldības iestādēm vai amatierkolektīviem līdz 1500 eiro par izciliem nopelniem novada un valsts mērogā, ieguldījumu tautsaimniecībā, veselības aizsardzībā, kultūrā, izglītībā, zinātnē, sociālajā aprūpē, sportā vai sabiedriskajā darbā. Godarakstu pasniedz svinīgos apstākļos un arī jubileju reizēs.