Kabaču nūjiņas rīvmaizē. Ideāla uzkodiņa!

Vienlīdz labi garšo kā ar mīkstu sieru, tā ar alu. Garšas nianses iespējams variēt, pievienojot vai nepieliekot kādas garšvielas.
Sastāvdaļas
1 kabacis
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 tējkarote sāls
1 tējkarote ķiploku pulvera
½ tējkarote paprikas
3 ēdamkarotes rīvmaizes
Pagatavošana
Nomizo kabaci, sagriež aptuveni 1 cm biezos salmiņos.
Olīveļļu sajauc ar sāli un garšvielām, iemarinē tajās kabačus minūtes 20-30.
Apviļā kabaču nūjiņas rīvmaizē un liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, kamēr kabačiem izveidojas zeltaina garoziņa.
Avots: “Lifehacker”
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Sports
- Tautsaimniecība
- Izglītība
- Kultūra un izklaide
- Kriminālziņas
- Vēlēšanas
- Latvijā un pasaulē
- Lietotāju raksti
- Sēru vēstis
- Foto un video
- Blogi
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Sports
- Kultūra un izklaide
- Dažādi
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Projekts «Saimnieko gudri»
- Projekts «Kultūrvide novados»
- Projekts «Iesaukums politikā»
- Dzīvesstils
- Projekts «Mediju kritika»
- Projekts «Dzīves kvalitāte novados»
- Projekts «Dzīve pierobežā»
- Projekts «Vide un mēs»
- Projekts mediju profesionāļiem par trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos un migrāciju
- Projekts «Dzīve pierobežā – 2020»
- Projekts «Kultūrvide novados-2020»
- Projekts «Vide»-2021
- Projekts «Iesaukums politikā»-2021
- Podkāsts «ViedDoma»