Gaļas pīrāgs pusdienās. Veselīga ideja, ja izvēlies lavašu!
Sastāvdaļas
400 g liesas liellopa maltās gaļas
2 lavaši
2 sīpoli
300 siera ar zemu tauku saturu
3 olas2 tomāti250 g dabīga jogurta
Zaļumi, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
Lavašu atloka.
Sadala visas pildījuma sastāvdaļas uz pusēm.
Virsū vidēji biezā kārtā liek apceptu malto gaļu ar sīpoliem.
Tomātus plāni sagriež un liek uz maltās gaļas.
Pārkaisa ar rīvētu sieru un zaļumiem.
Pārlej 100 g jogurta.
Lavašu sarullē ruletē.
Liek cepamajā formā, pirms tam malas pārziežot ar olīveļļu.
Tāpat pagatavo otru ruleti un liek formā.
Olas sakuļ ar sāli un 150 g jogurta.
Ar šo maisījumu pārkaisa izveidotās ruletes.
Cep 180 grādos, izņem, kad olas pilnībā gatavas un virsma zeltaini brūna.
Labu apetīti!
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Sports
- Tautsaimniecība
- Izglītība
- Kultūra un izklaide
- Kriminālziņas
- Vēlēšanas
- Latvijā un pasaulē
- Lietotāju raksti
- Sēru vēstis
- Foto un video
- Blogi
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Sports
- Kultūra un izklaide
- Dažādi
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Projekts «Saimnieko gudri»
- Projekts «Kultūrvide novados»
- Projekts «Iesaukums politikā»
- Dzīvesstils
- Projekts «Mediju kritika»
- Projekts «Dzīves kvalitāte novados»
- Projekts «Dzīve pierobežā»
- Projekts «Vide un mēs»
- Projekts mediju profesionāļiem par trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos un migrāciju
- Projekts «Dzīve pierobežā – 2020»
- Projekts «Kultūrvide novados-2020»
- Projekts «Vide»-2021
- Projekts «Iesaukums politikā»-2021
- Podkāsts «ViedDoma»