BauskasDzive.lv ARHĪVS

Gaļas pīrāgs pusdienās. Veselīga ideja, ja izvēlies lavašu!

Anna Bērziņa

2018. gada 26. septembris 21:37

302
Gaļas pīrāgs pusdienās. Veselīga ideja, ja izvēlies lavašu!

Sastāvdaļas

400 g liesas liellopa maltās gaļas

2 lavaši

2 sīpoli

300 siera ar zemu tauku saturu

3 olas2 tomāti250 g dabīga jogurta

Zaļumi, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

Lavašu atloka. 

Sadala visas pildījuma sastāvdaļas uz pusēm. 

Virsū vidēji biezā kārtā liek apceptu malto gaļu ar sīpoliem.

Tomātus plāni sagriež un liek uz maltās gaļas. 

Pārkaisa ar rīvētu sieru un zaļumiem. 

Pārlej 100 g jogurta.

Lavašu sarullē ruletē. 

Liek cepamajā formā, pirms tam malas pārziežot ar olīveļļu. 

Tāpat pagatavo otru ruleti un liek formā.

Olas sakuļ ar sāli un 150 g jogurta. 

Ar šo maisījumu pārkaisa izveidotās ruletes.

Cep 180 grādos, izņem, kad olas pilnībā gatavas un virsma zeltaini brūna.

Labu apetīti!