BauskasDzive.lv ARHĪVS

FOTO: Ielu florbolisti noskaidro 2. posma spēcīgākās komandas

Artūrs Dulbe

2016. gada 27. jūlijs 21:05

7290
FOTO: Ielu florbolisti noskaidro 2. posma spēcīgākās komandas

Rit sporta centra (SC) «Mēmele» ielu florbola kausa izcīņa. 2. posma sacīkstes notika pagājušās nedēļas nogalē stāvlaukumā pie Bauskas novada domes administrācijas ēkas, 3. posma sacensības būs 6. augustā.

23. jūlijā 2. posmā sacentās 13 komandas trijās vecuma grupās, informē sacīkšu organizators Agris Grandovskis.

Jaunākie ielu florbolisti cīnījās divās vecuma grupās – 2002. gadā dzimušie un jaunāki, 2005. gadā dzimušie un jaunāki spēlētāji. Pieaugušo turnīrā startēja četras vienības. Jaunākajā vecuma grupā, četru komandu konkurencē nezaudējot ne spēli, par uzvarētājiem kļuva «Oxdog Team» florbolisti. Jaunie censoņi pretinieku vārtos bumbiņu raidīja 12 reižu un kapitulēja tikai divas. Lielisku uzbrukumu un dzelžainu aizsardzību veidoja Everts Janušauskis, Reinis Krīgalis, Kristers Repša un Gustavs Pļevoks. Otrie palika «Citrusaugļi» ar Tomu Rimševicu, Endiju Ozoliņu, Raineru Bodnieku un Haraldu Ļuļu sastāvā. Viņi piekāpās tikai sacensību uzvarētājiem. Trešie bija «Red Wings» – Jānis Maļina, Andrejs Maslobojevs un Ivo Karja.

2005. gadā dzimušie un jaunāki florbolisti sacentās piecu komandu konkurencē. Šajā vecuma grupā četrus panākumus tikpat spēlēs guva «Vilki» ar Ivi Karju, Pāvelu Seredicki un Jāni Smanu sastāvā. Otrie palika «Bauska Trio» – Deniss Afanasjevs, Niks Bosakovs un Ralfs Akmentiņš, trešā – vienība «Nūju Kapsēta», kurā spēlēja Valdis Valters Vanags, Domeniks Domokejevs un Pēteris Vinogradovs.

Pieaugušo konkurencē nepārspēti bija «Mērnieki» – brāļi Jānis un Māris Akmentiņi un Edgars Lujāns. Sudrabs šoreiz «H2O» – Oskaram Švāgeram, Gatim Pelēķim, Vitālijam Ivanovam un Kristapam Kurpniekam, bronza «Flinstoniem» – Reinim Kirilko, Kristapam Kalniņam un Rolandam Kovaļevskim.
 
Agris Grandovskis aicina florbolistus uz SC «Mēmele» 3. posma sacensībām 6. augustā.