BauskasDzive.lv ARHĪVS

Šo sestdien sacentīsies Zemgales mednieku kolektīvi

Šo sestdien sacentīsies Zemgales mednieku kolektīvi

Sporta kluba «Bauskas zemgaļi» šautuvē sestdien, 23. jūlijā, Zemgales mednieki un mednieku kolektīvi laipni aicināti noskaidrot olimpiskā 2016. gada trāpīgākos šāvējus.

Sacensības notiks četrās disciplīnās – sportingā, apaļajā un tranšeju stendā, kā arī šaušanā pa stāvošu mežacūku 50 metru distancē. Vērtēšana būs gan individuāli, gan komandām, un kā pārsteigums papildu jauniešu un sieviešu vērtējumam – mūsu veterānu apbalvošana.

Pēc Latvijas neatkarības atgūšanas šīs būs Bauskas mednieku un makšķernieku biedrības 20. sacensības, tādēļ vēlamies, lai dalībnieki ņem līdzi savus stāstus un uzskaites materiālus par iepriekšējo gadu sacīkstēm. Pieteikšanās sacensību dienā no plkst. 8.45 līdz 9.45, pirmie starti paredzēti plkst. 10. Treniņi notiks no 20. līdz 22. jūlijam, par šaušanas laiku iepriekš jāsazinās ar Daini Upelnieku vai Egilu Āboliņu.

Ceram, ka Mednieku un makšķernieku biedrības jubilejas sacensībās prasmi parādīs arī tie kolektīvi, kas līdz šim nav piedalījušies, bet ir trenējušies un šāvuši medībās. Sacensību laikā būs iespēja tikties un nodot savus vēlējumus mūsu vienīgajam šāvēju pārstāvim Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro – Dainim Upelniekam.

Novēlu visiem šaut garām!