BauskasDzive.lv ARHĪVS

Podži spēlēs Deivisa kausā

Uldis Varnevičs

2016. gada 25. februāris 16:04

1144
Podži spēlēs Deivisa kausā

Latvijas tenisa izlase no 4. līdz 6. martam Daugavpils Olimpiskajā centrā aizvadīs Deivisa kausa izcīņas spēles pret Monako valstsvienību. Latvijas izlases sastāvā būs arī vecsaulieši Mārtiņš un Jānis Podži.

Sacensības notiks modernajā Daugavpils daudzfunkcionālajā Olimpiskajā sporta centrā, kurā izbūvētas 1400 skatītāju vietas. Speciāli Deivisa kausa spēlēm atvedīs īpašu uzstādāmo tenisa segumu. Spēļu kārtību noskaidros 3. martā izlozē, kas norisināsies Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā. Paralēli tenisa sacensībām marta pirmajā nedēļas nogalē Daugavpils piedāvā plašu tūrisma programmu, ietverot ievērojamus apskates objektus, zoodārzu, izstādes, teātra izrādes un koncertus.

Latvijas tenisa izlasē Deivisa kausa izcīņas spēlē pret Monako būs Miķelis Lībietis, Mārtiņš Podžus, Jānis Podžus un 18 gadus vecais Rūdolfs Mednis, liecina turnīra organizatoru sniegtā informācija.

Oficiāli zināms, ka Ernesta Gulbja izlases sastāvā nebūs. Eksperti rezumē, ka tas varētu nozīmēt, ka labākais no Latvijas tenisistiem nemēģinās pretendēt uz dalību šī gada Olimpiskajās spēlēs, jo to dalībniekiem ir jāpārstāv sava valsts Deivisa kausa izcīņas turnīros.

Uzziņai

Latvijas un Monako sastāvs Deivisa kausa izcīņas mačam Daugavpilī

Latvija: Miķelis Lībietis – ATP rangā 573. vietā, Mārtiņš Podžus – 617., Jānis Podžus – 1116. – un Rūdolfs Mednis.

Monako: Romēns Arneodo – 674., Benžamēns Balarē – 695., Likā Katarinā un Tomā Ožērs.