BauskasDzive.lv ARHĪVS

Smagā autoavārijā uz Bauskas šosejas gājis bojā cilvēks;bloķēta satiksme virzienā no Rīgas uz Bausku

LETA

2015. gada 26. augusts 07:22

2073
Smagā autoavārijā uz Bauskas šosejas gājis bojā cilvēks;bloķēta satiksme virzienā no Rīgas uz Bausku

Šorīt smagā autoavārijā uz Bauskas šosejas ir gājis bojā cilvēks, bet vēl vairāki ir cietuši, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pēc Valsts policijas sniegtās informācijas, traģiskā avārija šorīt plkst.6.15 notikusi Bauskas šosejas 24.kilometrā pie "Ģūģiem". Negadījumā iekļuvuši trīs spēkrati - divi pasažieru mikroautobusi un vieglā automašīna.

Automašīnas negadījumā cietušas tik smagi, ka cietušo atbrīvošanai no to vrakiem bija nepieciešama VUGD speciālistu palīdzība. Pēc VUGD ziņām, avārijā ir vismaz viens bojāgājušais, bet vēl seši cilvēki esot cietuši.

Pēc negadījuma uz šosejas ir bloķēta satiksme virzienā no Rīgas uz Bausku. Valsts policijas aicina satiksmes dalībniekus izvēlēties citu braukšanas maršrutu, lai apbrauktu negadījuma vietu.

Kā intervijā Latvijas Radio sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola, pieciem negadījumā cietušajiem konstatētas smagas traumas, bet vēl vienam - vidēji smagas traumas. Viens no cietušajiem ir nepilngadīgs 16 gadus vecs jaunietis, kurš nogādāts Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Pārējie cietušie nogādāti Rīgas austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Negadījumā bojā gājis 50 gadus vecs vīrietis, kurš no gūtajām traumām nomiris vēl pirms mediķu ierašanās.