BauskasDzive.lv ARHĪVS

Kredīts bez ķīlas līdz 500 eiro!

VIA SMS

2014. gada 3. marts 00:00

223
Kredīts bez ķīlas līdz 500 eiro!

Pieaugot mūsu prasībām un vēlmēm, palielinās arī mūsu tēriņi. Nereti gadās brīži, kad nauda nepieciešama steidzamiem vai pat neparedzētiem gadījumiem un tad kā glābiņš kalpo ātrie kredīti. Ātrā kredīta galvenās priekšrocības, protams, ir iespēja pieteikties kredītam internetā un fakts, ka tas ir kredīts bez ķīlas, tāpēc aizņemoties nav jāriskē ar savu mantu vai īpašumu.
 
Kredīts bez maksas un bez ķīlas


Viens no šobrīd populāriem aizdevējiem VIA SMS piedāvā aizņemties līdz pat EUR 500, tikmēr jaunie lietotāji, kas aizņemas pirmo reizi, var saņemt kredītu līdz EUR 200 bez maksas! Tas ir tā sauktais „aizdevums līdz algai”, bet vēl pieejams arī „naudas kredīts” un „preču kredīts” (kas jau skaitās VIA CREDIT patēriņa kredīta pakalpojumi).

Daudzveidīgie aizdevuma veidi ļauj izvēlēties katram no klientiem tieši sev piemērotāko un izdevīgāko kredītu, bet ātrais naudas kredīts līdz algai vēl aizvien ir pats populārākais aizdevuma veids. VIA SMS kredīts bez ķīlas tiek izsniegts Latvijas Republikas iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem.

VIA SMS kredīts: kā aizņemties?

Kredīta kalkulatorā ievadi nepieciešamo summu un vēlamo atmaksas termiņu;Jaunajiem klientiem jāreģistrējas VIA SMS mājas lapā;No izveidotā profila uz VIA SMS kontu jāpārskaita EUR 0.01, kas kalpo kā autorizācijas maksa;Atkārtotam aizdevumam jāpiesakās no sava esošā lietotāja profila.
Pateicoties ātrajam kredītam ikviens, kurš nonācis finansiāli grūtā situācijā var atrisināt savas problēmas aizņemoties jau dažu minūšu laikā. Tādējādi Jūs varat veikt steidzamo pirkumu, apmaksāt slimnīcas izdevumus vai citus neparedzētus maksājumus, bet naudu atgriezt tad, kad kontā beidzot ienāks alga vai citi ikmēneša ienākumi.

Aizņemoties pie VIA SMS katrs pats izvēlas kredīta atmaksas termiņu, bet nepieciešamības gadījumā var to arī pagarināt. Tā kā šis ir kredīts bez ķīlas, aizņemšanās ir ērta un bez riska! Un, tā kā aizņemšanās brīdī Jums netiek jautāts kādiem mērķiem kredīts tiks izmantots, Jums tiek piešķirta pilna rīcības brīvība!