BauskasDzive.lv ARHĪVS

32 gadu vecai sievietei ir nepieciešama palīdzība!

varonis.lv

2013. gada 30. oktobris 00:00

2334
32 gadu vecai sievietei ir nepieciešama palīdzība!

Šausmīgas sāpes un nebeidzamie slimnīcu apmeklējumi, operācijas, saitēšanas un pastāvīgi nesadzīstošas brūces uz kājas – tā ir Jūlijas dzīves ikdiena. Pirmo operāciju uz pēdas viņai veica 11 gadu vecumā, nākamo – 19 gadu vecumā, viņa pārvietojās ar kruķu palīdzību.
 
Jaunai meitenei tā šķita milzīga traģēdija, kuru nav iespējams pārdzīvot. Viņa kautrējās iziet uz ielas, baidījās iepazīties ar cilvēkiem, un domas par vientulību dzina izmisumā. Taču to laiku notikumi bija tikai sākums smagai un rūgtai dzīvei...

Komplikāciju dēļ Jūlija gandrīz piecus gadus dzīvoja ar nesadzīstošu trofisku čūlu uz kājas, ilgu laiku bija slimnīcā un katru dienu cerēja, ka viņai neapmutēs kāju. Tad sākās osteomielīts, un 24 gadu vecumā Jūlija atkal pārcieta operāciju, pēc kuras viņas dzīve turpinājās invalīdu ratiņos. Viņa saskārās ar visām grūtībām, kuras ikdienā nākas pārvarēt cilvēkiem ar paralizētām kājām. Viņa uzzināja, cik nežēlīga varbūt dzīve.

Pēdējo dažu gadu laikā viņai tika veiktas septiņas operācijas. Jūlijai attīstījās alerģija pret visiem antibiotiku veidiem un sākās problēmas ar imūnsistēmu. Jaunā sieviete ir spiesta pastāvīgi uzturēties slimnīcā, jo viņai ir vajadzīgas pārsaitēšanas un ārstu uzraudzība. Viņas dzīvē gandrīz nav palicis vietas laimei...

Lielāko daļu laika Jūlijai nākas pavadīt invalīdu ratiņos. Kopā ar mammu viņa dzīvo vecas mājas trešajā stāvā. Mājā nav lifta, tāpēc katrs mēģinājums iziet ārā ir īsts varoņdarbs. Taču, neskatoties uz visām grūtībām, Jūlija ir absolvējusi institūtu un ir ieguvusi divas augstākās izglītības – psihologs un sociālais darbinieks. Vēlāk, kamēr veselības stāvoklis vēl ļāva, Jūlija vairākus gadus nostrādāja kādā no Rīgas skolām.

Mūsdienu jaunietes sapņo par mīlestību, ģimeni, bērniem, labu darbu, taču Jūlija sapņo tikai par to, lai sadzītu viņas brūces. Ja viņa varēs staigāt, tad viņa pārvarēs arī visas citas grūtības.

Pateicoties agrāk savāktajiem ziedojumiem, pavasarī Jūlija izgāja ārstēšanās kursu specializētajā klīnikā Baltkrievijā, kur ārsti cīnās ar šādiem un līdzīgiem retiem saslimšanu gadījumiem. Tika pielietota kompleksa un intensīva ārstēšana, pēc kuras Jūlija varēja staigāt bez apkārtējo palīdzības. Šos laimīgos mirkļus viņa gaidīja tik ilgus gadus!


Taču Jūlijas slimība izrādījās viltīga un pēc neilga laika brūces uz kājas atkal atvērušās, un viņa atkal piedzīvo došanos uz slimnīcu, medikamentu lietošanu, operāciju.

Lai uzturētu Jūlijas veselības stāvokli stabilu, viņai ir jādodas uz rehabilitāciju divas reizes gadā, pastāvīgi jālieto speciālie medikamenti, savukārt muskuļu attīstīšanai ir nepieciešams eliptiskais trenažieris.

Pavisam ir nepieciešami 3067 Ls (4393.95 Eur)


Šī skaistā jaunā sieviete nekad neko nav lūgusi. Neskatoties uz to, ka pati ir invalīde kopš bērnības, viņa vienmēr centās palīdzēt citiem cilvēkiem. Tagad palīdzība ir vajadzīga viņai. Lūdzu, palīdziet Jūlijai!

Zvaniet pa tālruni 9 000 6782 un ziedojiet 1 Ls (1.42 Eur) Jūlijas ārstēšanās kursam. Jūs varat arī ziedot vēlamo summu uz kādu no zemāk norādītajiem kontiem, maksājuma mērķī ierakstot «Veselības fonds: Jūlija Korotkova».

Rekvizīti:
Nosaukums: Biedrība"Sociāli nozīmīgu projektu centrs "Varonis"
Reg. Nr: 40008142130
Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift : HABALV22
LV56HABA0551025632423
-NORDEA- Swift : NDEALV2x
LV50NDEA0000083204700
-DNB- Swift : RIKOLV2X
LV79RIKO0002013211470
-CITADELE- Swift : PARXLV22
LV94PARX0013419570001

paypal: paypal@varonis.lv


http://varonis.lv/lv/funds/view/83